Rob Pouw, Keurslager

Voor elke gelegenheid

Receptie? Bruiloft? Een uitgebreide lunch of feestelijke brunche? Jubileum of verjaardag? Wij helpen u graag bij de culinaire invulling. Denk bijvoorbeeld aan feestelijke borrelhapjes - warm of koud -, diverse soepjes, warme gerechten, saladeschotels?  U vindt alle informatie op onze website. Prikt u vast een datum, dan regelen wij de rest!

We maken het makkelijk voor u

Met onze partypan kun je snel en eenvoudig warme hapjes of broodjes bereiden, bijvoorbeeld broodjes beenham of warmvlees. Ideaal voor een feestje en wij kunnen het weten... De pan wordt compleet geleverd. Het enige dat nog moet gebeuren: de stekker in het stopcontact steken. De rest gaat vanzelf dus het feest kan beginnen.

Salades

Wij hebben de lekkerste schepsalades, zoals onze eigengemaakte scharrel-eisalade of beenhamsalade. Altijd vers, fris en smaakvol. Lekker voor op brood, op een cracker, een beschuitje. Bij het ontbijt, de lunch, of 's avonds op een toastje bij een gezellig glaasje wijn.

Soepen

Vanaf de woensdag maken wij verse soepvoor u! Heeft u voorkeur voor een bepaalde soort soep? Laat het ons bijtijdsweten dan verzorgen wij dit voor u.

Neem gerust een kijkje in de winkel of bekijk hier ons assortiment.

Ceciel kookt voor u

Klikt u op Maaltijden voor ons assortiment. Uiteraard passen wij ons aan aan het seizoen. Bij onze dagverse maaltijden hebben wij ook een lekker stuk vlees voor u, uiteraard ook kant en klaar. Wenst u jus bij uw maaltijd? Dan krijgt u die er van ons gratis bij!

De maaltijden krijgt u mee in een magnetronverpakking, zodat u ze daarin desgewenst kunt verwarmen. Vraagt u in de winkel om de bereidingstijd. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid en soort. De maaltijden zijn ook te verwarmen in de oven of de pan.
 

Rob Pouw, Keurslager

Soesterbergsestraat 55
3768EB Soest
0356028484
0355880934

Klik hier om uw route te bepalen

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten