Rob Pouw, Keurslager

 

Belangrijke mededeling i.v.m. het Coronavirus


Beste mensen,

Wilt u niet te lang wachten in onze winkel, dan kunt u telefonisch of per mail uw bestelling aan ons doorgeven. Wij zorgen dan dat de bestelling voor u klaarligt.

Behoort u tot de risicogroep, dan kunnen wij uw bestelling aan huis bezorgen. Ook dan kunt u telefonisch of per mail de bestelling aan ons doorgeven. Wij bezorgen de bestelling de volgende werkdag! Let op: graag uw naam, telefoonnummer en volledige adres doorgeven.

Verder willen wij u laten weten dat wij alle voorzorgsmaatregelen hebben genomen die van ons worden verwacht.

Rob en Ceciel Pouw

Eten met Pasen

Het is al weer bijna pasen dus u zult die dagen vast en zeker iets lekkers willen eten. Maar wat?

We hebben ook in deze bijzondere tijd weer alles in huis voor een heerlijk paasdiner en de allerlekkerste hapjes voor tijdens een borrel. We adviseren u dan ook graag bij het maken van uw keuzes.

U kunt uw bestelling aan ons doorgeven via onze paasbestellijst. Die kunt u downloaden, uitprinten,  invullen en aan ons afgeven (uiterlijk dinsdag 7 april!). 

Wij zorgen dan dat u de bestelling op zaterdag 11 april bij ons kunt afhalen. Op welk tijdstip dat gebeurt geven we nog aan u door.

Klik hier om onze bestellijst in Excel formaat te openen. Of hier voor de bestellijst als PDF.

Wij wensen u smakelijke en vooral gezellige paasdagen!

 

 

Welkom!

Fijn dat we u op onze website mogen verwelkomen!

We geven u hier graag een indruk van wat we u allemaal te bieden hebben. In onze winkel kunt u terecht voor een goed stuk vlees, een lekkere maaltijd, heerlijk broodbeleg, diverse hapjes, tapa's, salades en soepen. Veel van onze producten komen uit eigen keuken en zijn op een gezonde, verantwoorde manier bereid.

Naast uw dagelijkse boodschappen kunt ook uw bedrijfs-, verenigings- of familiefeest volledig door ons laten verzorgen: uw favoriete lekkernijen kunnen desgewenst zelfs in de locatie van uw keuze door ons worden geserveerd, compleet met servies en bestek. We zorgen voor alles!

Kunt u op de website niet vinden wat u zoekt? Neem dan even contact met ons op. Dat kan telefonisch of via e-mail. Of kom gewoon even bij ons langs!

 

40 jaar in het slagersvak

Zoals u ziet zit uw keurslager al 40 jaar in het slagersvak!
Uiteraard is er in die 40 jaar veel gebeurd; teveel om in een paar zinnen samen te vatten. Vandaar dat er een "Pouw Nieuws" krant is uitgegeven met allerlei wetenswaardigheden over de slagerij, het personeel, de familie Pouw en natuurlijk ook over de jubilaris zelf.

U kunt de krant hierboven bekijken.
Wilt u de krant liever downloaden? Dat kan door bovenaan het pdf-bestand op downloaden te klikken.

Veel leesplezier!

Pork Best

Pork Best

Dit varkensvlees komt van varkens van Hollandse boeren. Daar scharrelen ze vrolijk door het hok. Het zijn varkens van het Pietran ras, gekruist met het Landras. Als deze varkens het naar hun zin hebben ...

Duroc de Batallé

Duroc de Batallé

Voor mals en sappig varkensvlees hebben wij Duroc de Batellé. Het grote geheim van de Duroc de Batallé zit onderhuids. Een perfecte infilttratie van vet in de spieren waardoor het vlees onvergelijkbaar mals, sappig en smaakvol is...

Wellfoort kip

Wellfoort kip

Met kip van Wellfoort farms op uw bord wordt ’t watertanden. Of u nu geniet van een hartig tussendoortje, een barbecue met vrienden of een uitgebreid diner, met de Wellfoort kip proeft u de lekkerste kip...

Dry-aged beef

Dry-aged beef

Voor de echte lekkerbekken onder ons hebben wij een mooi stuk côte du boeuf voor u dat we zes weken hebben laten rijpen...

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Keurslager Special

/bestanden/bestand/Lentebloesem-kleur-A525-LR--3d41e5d3-6c4d-46eb-bd29-d45233c395a0.jpg

Lentebloesem

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram

Recept van de week

Wokschotel met satévlees en paksoi

Wokschotel met satévlees en paksoi

Hoofdgerecht
Varken
Onbekend
Groenten, Vlees
4 personen
Makkelijk
0-20 minuten
Wokken/Roerbakken
Overig

Rob Pouw, Keurslager

Soesterbergsestraat 55
3768EB Soest
0356028484
0355880934

Klik hier om uw route te bepalen

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten