Het is al een kwart eeuw geleden dat wij de deuren van onze slagerij aan de Soesterbergsestraat 55 voor het eerst voor u openden. Een mijlpaal waar we bijzonder trots op zijn en waarvan we ons realiseren dat het absoluut niet mogelijk was geweest zonder uw vertrouwen in ons!
We voorzien u samen met ons team dagelijks met veel plezier van het lekkerste vlees, vleeswarenspecialiteiten, verse soepen en maaltijden uit eigen keuken, met liefde voor u bereid door Ceciel. Kwaliteit, voedselveiligheid, service en onze persoonlijke benadering zijn aandachtspunten die we daarbij hoog in ons vaandel hebben staan.
U bent altijd royaal geweest met uw complimenten en daar zijn we heel blij mee. Daarnaast hebben we de afgelopen decennia ook regelmatig veelal lovende kritieken gehad van vakkundige jury's. En die resultaten halen we nog steeds; regelmatig vallen onze rookworst en spareribs in de prijzen (goud met ster) en dit jaar zijn we zelfs genomineerd voor 'Slager met ster' (voorheen 'Slager van het jaar'). Die complimenten stimuleren ons om elke volgende dag nog betere kwaliteit te leveren dan de vorige!
Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten.